Velkommen til Geitastova barnehage

Geitastova barnehage er en foreldreeid barnehage som åpnet i april 1996. Vi har fokus på relasjonskompetanse, trygghet og omsorg. Samt tidlig språkutvikling og barn og bevegelse.

Vi holder til på Forus med kort vei til både sjøen og skogen. Begge deler gir oss rike muligheter til kreativ lek og utfoldelse. Det er viktig for oss å bruke naturen som lekearena og dette har vi unike muligheter til. Vi har et fantastisk flott uteområdet med disser, sjørøverskute, tunnel, bro, helikopter og mye annet spennende!- det viktigste er å være ute og bruke kroppen.

Det er 59 plass fordelt på 4 avdelinger.

Personalet består av kvinner og en mann. Vi er en engasjert og glad gjeng med masse humor, som ønsker å bruke hverandres positive sider. Personalet er meget stabilt, dvs at det er lite fravær og at det er lite utskifting. De aller fleste har mange års erfaring. Barnehagen har utvidet med nye fine lokaler tilrettelagt for planarbeid for personalet.

Vi har gode og lyse avdelinger, med gode muligheter for varierte aktiviteter.

En gang i uken har vi varm lunsj, resten av uken er det smøremåltid. Barna skal få kjennskap til variert normal god kost. Vi skal tilby variert pålegg og varierte varmretter. ca hver tredje uke består varm maten av noe med fisk. Ellers er det grønnsaker og frukt hver dag.

Vi holder åpent hele året, bortsett fra fire planleggingsdager, helligdager, julaften og nyttårsaften.